Coachend leiderschap

Interim Leiderschap ... Coach/Consultant

Coaching

Nuchter opgevoed, maar ook heel gevoelig voor emoties en blokkades, dat ben ik.

Die sensitiviteit, daar kwam ik pas later in mijn loopbaan achter. Als HRM-professional werkte ik zo'n 20 jaar hoofdzakelijk in het bedrijfsleven. Maar pas in de jaren voordat ik mijn eigen bedrijf startte in 2006, ontdekte ik dat de wereld niet zo voorspelbaar was, als ik altijd dacht.

Omdat je zowel die zakelijke rationele kant als de intuïtieve kant nodig hebt, combineer ik dit in mijn coachtrajecten.

Dus naast coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling, geef ik ook graag tips en tools mee om de zelforganisatie en het vertrouwen te vergroten; in jezelf en van mensen waar je mee werkt.

En wil je voor échte duurzame groei gaan, dan is het belangrijk dat diep verstopte blinde vlekken zichtbaar worden. Op een respectvolle en veilige manier draai ik er niet omheen. We gaan niet graven, maar geven blokkades een andere lading, zodat ze gaan bijdragen aan de groei.

Ik werk oplossingsgericht, systemisch, intuïtief en concreet. In de vorm van een gesprek, familie/systeemopstelling of zelfs hypnose, het kan allemaal, afhankelijk van wat het beste past, in het moment.
Marianne Geurts Personal Coaching

Oplossingsgericht Werken

Oplossingsgericht Werken

Deze benadering komt uit de VS; The Solution Focused Approach. Heel krachtig omdat je met je houding, bepaalde woorden en de manier van vragen stellen, de energie richt op hetgeen al goed werkt en zo gemakkelijker bijdraagt aan de gewenste toekomst.

Systeem en Familie-opstellingen

Systeem- en Organisatie Opstellingen

Dit is een werkvorm waarmee je relatief eenvoudig diep verstopte blokkades ontdekt. Met behulp van een opstelling van voorwerpen of zelfs personen, onderzoeken we jouw persoonlijke systeem, een organisatie- of een team systeem. De intuïtie en mijn ervaring geven ons de benodigde inzichten.

Hypnose

Oplossingsgericht Werken

Als ik merk dat het bij je past, begeleid ik je met toestemming naar een andere staat van zijn. Licht slapend. Op deze manier kunnen we patronen die in de weg zitten, opruimen.

Ik coach je daar waar je jezelf niet kunt brengen

Altijd welkom om vrijblijvend kennis te maken, of ik je kan helpen.

Mijn stijl past bij jou als je houdt van een pragmatische insteek, diepgang zonder zweverig gedoe.

All Rights Reserved MG ©