https://vimeo.com/250117482

Ja, ik voel me heel erg dankbaar! Ik heb het afgelopen jaar zoveel nieuwe dingen geleerd van krachtige vrouwelijke collega’s als Eva BrouwerSimone LevieFemke HertogNinke van der LeckFloor Daver – Teamcoach en Astrid Mast. Vooral om mijn podium en mijn leiderschap te pakken. En ik vond hier ook mijn ei van Columbus. Namelijk de kracht van het combineren van online en live training en coaching. Dus here we go! Vanaf nu ga ik meer delen. Ik wil graag inspireren en leren met elkaar. Ik heb zoveel ambities en ideeën om nog meer bij te dragen aan een meer inclusieve samenleving. Meer samen, meer gelijkwaardigheid. En hoe kan ik dat dan doen? Door te doen waar ik goed in ben en waar mijn passie ligt. En dat is teams begeleiden, professionals coachen, organisaties adviseren, begeleiden. Naar meer impact door o.a. sterker leiderschap en meer zelforganisatie.

Het afgelopen half jaar vielen veel puzzelstukken in elkaar. Alles wat ik in huis heb, wat ik geleerd heb en de mogelijkheden van social media en internet komen samen. Ik heb hele fijne mensen om me heen die me helpen bij het online, internet en marketinggebeuren. Dus nu kunnen we ‘los’ … 2018 wordt een mooi jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *