Interim HRM

Verbindend _ Hands-on_Pragmatisch

Marianne Geurts coaching werk
"Ik wist niet wat ik wilde worden totdat ik 'mensa-commissaris' werd" 

Ik studeerde in Wageningen. Maar wat wilde ik worden? Paste de studie wel? Dus ik koos voor een tussenjaar in het bestuur van een studentenvereniging en werd mensa-commissaris.

We hadden een kok en afwaspersoneel in dienst. Dat werd mijn team! En toen viel het kwartje.... Ik wilde iets met Personeelszaken gaan doen: Met mensen bouwen en zorgen dat de werkomstandigheden zo zijn dat ze lekker hun werk kunnen doen.

De rollen interim leidinggeven en HRM-consultant bieden me beiden de mogelijkheid mijn passie te volgen.

Ik help graag tijdelijk als verandermanager of HRM-professional om het op de rit te houden of weer op de rit te krijgen.

Tevens help ik leiders en professionals meer in hun kracht te komen in persoonlijke coachtrajecten.

Marianne Geurts coaching werk
Marianne Geurts coaching
Lekker pragmatisch
Als pragmatisch professional, met veel ervaring in leiderschap, HRM-management, coaching, training en organisatieadvies, neem ik alles mee. En omdat alles met elkaar samenhangt, van uitvoering t/m beleid, pak ik ook het liefst op operationeel, tactisch en strategisch niveau de taken op: Coachend-on-the-job, hands-on, intuïtief en met gezond verstand.

"Samen de brug bouwen terwijl we eroverheen lopen"
Marianne Geurts Personal Coaching
Zakelijk en intuïtief
Nuchter opgevoed, maar ook heel gevoelig voor emoties en blokkades. Die sensitiviteit ontdekte ik pas later in mijn loopbaan, toen ik merkte dat de wereld niet zo voorspelbaar was, als ik altijd dacht. Omdat je zowel die nuchtere zakelijke rationele kant, als de intuïtieve kant nodig hebt, combineer ik dit in mijn werk als veranderprofessional en coach.

Ik geloof dat als je voor échte duurzame groei gaat, het belangrijk is dat blinde vlekken zichtbaar worden. Op een respectvolle en veilige manier draai ik er niet omheen. We gaan niet graven, maar zorgen er voor dat voormalige blokkades gaan bijdragen aan de groei.

Als HRM-professional werkte ik zo'n 20 jaar hoofdzakelijk in het bedrijfsleven. In 2006 startte ik als zelfstandig trainer, coach en verandermanager. Ik heb in alle sectoren gewerkt, waarbij mijn voorkeur uit gaat naar de zorgsector. Ik werk graag met professionals die écht van betekenis willen zijn.

Ik werk oplossingsgericht, systemisch, intuïtief en concreet. Sterk momentgedreven en niet zozeer door 'wat moet' of 'zoals het hoort'.

Marianne Geurts Personal Coaching

Altijd welkom om vrijblijvend kennis te maken, of ik je kan helpen.

Mijn stijl past goed als je houdt van een pragmatische insteek met diepgang. Ik ben niet van de symptoombestrijding. 

All Rights Reserved MG ©