Beleid schrijven met draagvlak _ VOLT _ Marianne Geurts juli 2021

Deze video heb ik gemaakt voor trainers van VOLT die beleidsmakers trainen.

Ik heb in mijn werk veel beleid geschreven. Met alles wat ik nu weet, had ik mezelf en anderen heel wat tijd kunnen besparen. De bubbel is snel gecreƫerd, in mijn geval, in ieder geval.

In deze video geef ik 3 tips om de kans op meer draagvlak te vergroten. Af en toe wat engelse termen omdat ik het in eerste instantie in het engels wilde doen. Dat wordt misschien de next step :-).

In mijn werk als business coach doe ik ook veel met dialoog. En ik zou graag meer inzet van burgerfora zien in onze samenleving. Dus vandaar de link ook in de video. Ik ben erg fan van samenwerken en organiseren vanuit vrijheid en vertrouwen. Dit is ook waarom VOLT mij aanspreekt.

Laat me weten als je vragen hebt en op welke manier het nuttig is. Dan weet ik dat voor een volgende keer.