Referenties

Coaching, teambuilding, organisatieontwikkeling

“Marianne verstaat de kunst van het luisteren, waarbij ze ook hoort wat niet benoemd wordt. Door gebruik te maken van haar inlevingsvermogen, kennis en ervaring weet ze elke keer weer de juiste inzichten en verhalen voor dat moment aan te reiken, waardoor het antwoord op de hulpvraag als vanzelf lijkt te ontstaan. Marianne is als mens respectvol, geduldig en betrokken en in staat om ontwikkeling te sturen zonder belerend te zijn.”

Wendy Duijvesteijn, P&O Praktijk Steijnbers, www.steijnbers.nl


Coaching, teambuilding, organisatieontwikkeling

“Marianne Geurts, daar zijn d’r geen 10 van in een dozijn. Marianne straalt. Marianne is fris. Marianne is een bevlogen type die communicatie niet beperkt tot woorden maar haar hele lijf gebruikt. Geen zintuig laat zij onbenut. Zij staat voor professioneel en prettig contact. Diepgang en groepsdynamiek mogen in dit rijtje niet ontbreken. Als je Marianne ontmoet dan breekt de zon door!”

Nard Kronenberg, Kronenberg & collega’s, Loopbaanadviesbureau


Projectleiding, training en coaching facilitators; het faciliteren van vergaderingen door eigen medewerkers ter bevordering van dialoog en effectiviteit.

“Marianne is in staat gebleken een groep mensen snel te laten ontwikkelen richting bekwame, zelfbewuste facilitators. Ze beheerst zowel het vakmanschap om mensen de noodzakelijke vaardigheden bij te brengen als ook het talent om de sfeer te creëren die nodig is om te kunnen groeien. Ze is het water, de kunstmest en het zonnetje tegelijk!”

Frans van der Steen, Manager R&D, Marel Stork


Coaching en teambuilding

“In zorgorganisaties is dat wat de klant beleeft heel belangrijk. Juist de mensen die in het primaire proces werkzaam zijn, zijn in belangrijke mate verantwoordelijk voor die beleving. Voor onze organisatie is het van eminent belang om onze medewerkers in dat primaire proces heel direct, in het belang van de klant, besluiten te kunnen laten nemen. Zowel naar individuen als naar de teams heeft Marianne ons geholpen om slagkracht te ontwikkelen. Haar analytisch vermogen en de drive om te schakelen naar de “tien” hebben onze medewerkers op een uitdagend spoor gezet.”

Drs. J.M. Hofmans, Directeur Zorgresidenties


Procesbegeleiding organisatieontwikkeling

“Resultaatverantwoordelijk werken begint bij de cultuur van je organisatie. Vooral op dit gebied hebben we door de begeleiding van Marianne hele stappen gezet. Bovendien was het ook nog eens heel gezellig.”

Ton Engelen, Manager ROC West-Brabant


Wijkgericht werken op sociocratische wijze; begeleiding vijf ‘wijkoverleggen’ in effectief vergaderen en samenwerking met gemeente.

“Twee regels is wel erg kort, want ik zou graag de loftrompet steken voor jouw manier van trainen. Aanstekelijk, stimulerend, duidelijk en gezellig. Ik heb er tenminste erg veel aan gehad en zeg vaak in de vergadering: Wat heeft Marianne ons geleerd? Evalueren is niet alleen maar zeggen: het was een goede vergadering, prima geleid en gezellig, maar je ook afvragen: Wat kunnen we de volgende keer doen om het nog beter te laten verlopen?”

Nel Mateman, voorzitter wijkoverleg gemeente Weesp


Procesbegeleiding wijkgericht werken; implementatie wijkplatforms en samenwerking met gemeente

“Bedankt voor je geweldig inspirerende inzet voor dit dossier! Een ‘boost’ voor onze Gemeente.”

Hennie Grol, raadslid

“Buitengewoon professioneel en innovatief. Er is veel bereikt in een korte tijd.”

Harrie Joosten, raadslid