Marianne Geurts

Persoonlijke Coaching

Individuele coaching zetten we in als aanvulling op team- en organisatiebegeleiding. Het kan ook op zichzelf staan. Denk aan leiderschaps-, loopbaan en functioneringsvraagstukken.

Het traject
In de intake doen we een inschatting van de inhoud en het aantal sessies. In elke ontmoeting bepalen we samen de concrete vervolgstap. Als het klaar is, stoppen we. Doorgaans bereiken we het doel met ongeveer vijf sessies.

Anders dan anders
De coaching is altijd gekoppeld aan de persoonlijke missie. Gedrag dat voortkomt uit de ├ęchte diepere drijfveren is het meest daadkrachtig. We richten ons op het versterken van eigen hulpbronnen en het loslaten van beperkende overtuigingen, angsten en patronen. Leren zien en denken vanuit een nieuw, aangepast referentiekader, waardoor meer mogelijk is.

Op een natuurlijke, oplossingsgerichte manier stemmen we de opdrachten en theorie├źn af op de ontwikkelbehoefte en het gewenste doel. Ieder mens bewandelt een eigen en uniek pad om in aanraking te komen met onbewuste patronen en pijn. In de coaching zoeken we de best passende ingang. Hierbij maken we o.a. gebruik van diverse varianten van familie- en organisatie opstellingen.

Voor wie
Managers, coaches, HRM, medewerkers, trainers, facilitators, voorzitters, projectleiders.